Zajvédelem irodákban, iskolákban

Az irodai telefonfülke, kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik, modern és könnyű megjelenésének köszönhetően a kortárs irodai rendszerek népszerű eleme, nyitott illetve zárható formában is megrendelhető.

A legjobb akusztikus tulajdonságokkal rendelkező nyitott telefonfülkék modern fényviszonyuknak köszönhetően népszerűek a kortárs irodák körében.

A diszkrét telefonhívások egyáltalán nem jelentenek problémát, a zárható telefonfülkének köszönhetően. Átlátszóság üvegelemekkel vagy textíliával kialakított privátszvéra - bármi lehetséges.

AOS termékek

Vannak olyan hangok /direkt hangok/ amiket le lehet halkítani, de vannak olyanok is /diffúz hangok/ amelyeket csak hangelnyelő eszközökkel lehet csillapítani.

A diffúz hangok annál magasabbak, minél több üveg, műanyag, kerámia, parketta … stb van a helységben.

A diffúz hangnyomást a termékeinkkel le tudjuk csökkenteni, így élhetőbbé tudjuk tenni a munka területeket.

Átépítés nélkül tudunk segítséget nyújtani.

Visszhang mentesítés alkalmas termékeink használatával érthetőbb a beszéd hang.

Hangszigetelő paravánokkal és fali abszorberekkel tudjuk csillapítani a kellemetlen zavaró hangokat. Mennyezeti abszorberek, vertikális abszorberek és tér elválasztó elemek segítségével a nyitott irodákban csökkenteni tudjuk a visszhangot. Asztali paravánokkal és hangelnyelő képekkel csökkentjük a beszéd hangokat. PET abszorberek, PU színes abszorberek, PU színes habok segítségével nyeljük el a zavaró hangokat , visszhangokat.

A hangelnyelő habok ideálisak nagy légterű termek pl. tantermek, ebédlők, konferencia termek, irodák, büfék, mosdók stb visszhang mentesítésére. Hatásával rövidebb utózengő időt érhetünk el, /RT60/ valamint a beszéd érthetőségét eredményezi. Ez által az emberi beszéd sokkal halkabbnak tűnik. Színek: bézs, kék, piros, szürke, zöld. A baffelekkel el lehet érni, hogy csökkentse a hang terjedésének sebességét /DL2-érték/ Ezeket a baffeleket nagy területekre lehet szerelni a mennyezetre, és igen jó a hangelnyelő képességük. Ha a terem belmagassága eléri a 3 métert, akkor le lehet lógatni a baffeleket a mennyezetről. A baffelek lehetnek kör vagy elliptikus formájúak is. A fehér PET – hab lemezek ideálisak visszhangos terekben, pl. tanterem, ebédlő , konferencia terem, iroda, büfé, mosdó , rendelőintézet…

Felszerelni azonban csak kar távolságon kívül célszerű, mert sérülékenyek és könnyen szennyeződnek. A fehérített PET – hab lemezek mérete 20 kg/m3 / 62 cm x 62 cm x 5 cm/ . Közvetlen egymás mellé lehet ragasztani őket. A nem fehérített, költség hatékony PET – hab lemezek szakmai jellegű felhasználása: gyártó csarnokok, üzemek. 40 kg/m3 súlyával, a legjobb hangelnyelő tulajdonsággal rendelkezik. Lehetőség van arra, hogy bevonjuk a paneleket perforált lemezzel, igy meg lehet védeni a portól. Szívesen nyújtunk szakmai segítséget . Segítünk kitalálni a legmegfelelőbb megoldást az Önök igényeinek és elvárásainak.

Asztali paravánok beépítése egyterű nyitott irodák és egyterű nyitott munka helyeken

A hangelnyelő paravánok nagyon népszerűek a következő okok miatt

  • felfogják a hangot, így megakadályozzák a hang terjedését /pl. Telefon/
  • alkalmasak rátűzdelni üzeneteket, vagy kisebb képeket
  • biztosítani lehet ez által a privát szférát az egyterű irodákban
  • nagyon könnyen összeszerelhetőek

Hangelnyelő paravánok, ideális térelválasztók

  • felfogják a közvetlen hangokat /pl. telefon/ így megakadályozzák a hang terjedését
  • alkalmasak kisebb üzenetek és képek kitűzésére

Hangnyelő paravánok

Baffelek

Hangnyelő habok