Swissdidac Bern 2018 Nov. 7-9 Halle 2.2 C04. Wir freuen uns auf Ihren Besuch!

Herbsttagung 2018 SGA Schweizerische Gesellschaft für Akustik in Sursee, 8. und 9. Nov. 2018


Vielen Dank an die Besucher für die interessanten Gespräche an unserem Stand in Sursee und an der SwissDidac/Bernexpo.


Alwin Baumann, Frank Baumann, Jacqueline Baumann, Benjamin Schaub, René Schmid

Mobil zajvédelem az iparban

Egyedi igényeknek megfelelően, személyre szabottan tudjuk biztosítani a hangszigetelt ipari falakat, hangszigetelt ipari elemeket és mobil hangszigetelő elemeket.

A hangszigetelt PVC elemek, hangszigetelt PVC függönyök és a hangszigetelt PVC falak segítségével könnyebb a nappali és éjszakai munka végzés. A hangszigetelt perforált elemek és a hangszigetelt perforált falak óvják a környezetet. Az építési hangszigetelő falak valamint a tér elválasztó falak biztonságot nyújtanak. Hangszigetelő függönyök és hangszigetelő panelek esztétikailag is megfelelnek a városi építkezéseknél. A mobil paravánok és zajvédelmi paravánok elnyelik az építkezések zaját éjszaka is.

Szigetelni tudjuk az ipari gépeket, stancoló gépeket. Présgépek szigetelése és a kompresszorok szigetelése, valamint hasonló hangos gépek szigetelése is a feladataink közé tartoznak. Minden zajos gépet körbe tudunk venni védő burkolatokkal. Mobil paravánokat, hangszigetelő paravánokat szinte bármilyen területre tudunk ajánlani hatékonyságuk miatt.

T-50 panel

PVC panelek, egyik oldalon perforált, tépőzárral ellátott, könnyen összeszerelhető.
Fix vagy összecsukható, ablakkal ellátva. RSS, sínekkel ellátott fém szerkezet.

dFence termék ismertető (Angol) »