Aktuális

Aktuális projekt

T50 Zajvédelmi megoldás egy vilaghírű gyártónál, mennyezetről függeszthető.

Mobil zajvédelem az iparban

Egyedi igényeknek megfelelően, személyre szabottan tudjuk biztosítani a hangszigetelt ipari falakat, hangszigetelt ipari elemeket és mobil hangszigetelő elemeket.

A hangszigetelt PVC elemek, hangszigetelt PVC függönyök és a hangszigetelt PVC falak segítségével könnyebb a nappali és éjszakai munka végzés. A hangszigetelt perforált elemek és a hangszigetelt perforált falak óvják a környezetet. Az építési hangszigetelő falak valamint a tér elválasztó falak biztonságot nyújtanak. Hangszigetelő függönyök és hangszigetelő panelek esztétikailag is megfelelnek a városi építkezéseknél. A mobil paravánok és zajvédelmi paravánok elnyelik az építkezések zaját éjszaka is.

Szigetelni tudjuk az ipari gépeket, stancoló gépeket. Présgépek szigetelése és a kompresszorok szigetelése, valamint hasonló hangos gépek szigetelése is a feladataink közé tartoznak. Minden zajos gépet körbe tudunk venni védő burkolatokkal. Mobil paravánokat, hangszigetelő paravánokat szinte bármilyen területre tudunk ajánlani hatékonyságuk miatt.

T-50 panel

PVC panelek, egyik oldalon perforált, tépőzárral ellátott, könnyen összeszerelhető.
Fix vagy összecsukható, ablakkal ellátva. RSS, sínekkel ellátott fém szerkezet.

dFence termék ismertető (Angol) »